Virksomhedsidentitet

Virksomhedsidentitet

Logo design

Dit logo er meget vigtigt for det første indtryk. Vi designer dit logo i overensstemmelse med din virksomheds farver og i det ikon, du ønsker at fortælle. Vi designer logoer ved at lave typografi til de brands, du ønsker skal skille sig ud som navn.

lgo

 

Salgsfremmende design

Vi designer dine salgsfremmende produktdesigns efter din anmodning. Vi sender ikke dine produkter til print. I den forstand leverer vi kun design- og idéydelser. Vores forslag og ideer til salgsfremmende produkter varierer alt efter dit erhverv. Vores mål er at gøre dig til det mest nyttige salgsfremmende produkt.

promosyon

 

Katalog design

Vi designer dine katalogdesigns i overensstemmelse med din virksomheds farver og unikke til din egen stil. Hvis du overvejer et katalogdesign, skal du sikre dig, at dit virksomhedsindhold er komplet. Vi tjener på den bedste måde at fortælle dig om de resterende tjenester, produkter og indhold.

catalog

 

Brochure design

Brochuredesign bruges generelt til at fremhæve aktuelle kampagner, åbningsmeddelelser og servicenumre. Derfor laver vi designs under hensyntagen til det område, du ønsker at fremhæve.

island

 

Content Management

Et af problemerne for de fleste virksomheder, der har en hjemmeside og kommunikeret til os, er, at de ikke har teknisk personale til at indtaste produkter, indhold eller tekst på hjemmesiden, og de har ingen data. Vi yder dig også teknisk service i denne henseende. Især på e-handelswebsteder forekommer sådanne anmodninger. Du kan få service fra os for at spare tid og indtaste indhold professionelt.

cont

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română