FPS Drop-problem i spil (FPS Drop)

FPS Drop-problem i spil (FPS Drop)

Jeg er ikke i stand til at løse mit FPS-fald-problem på en anden måde end det program, jeg vil forklare nedenfor, selvom jeg har prøvet mange metoder. Først oplevede jeg FPS-fald i CS:GO. Faktisk tog det stadig en form, der; Jeg kunne endda mærke fra FPS-dråbet, at rivaliserende spillere nærmede sig mig. Sådan rettes dette fra CS:GO-indstillingerne og alle slags; Selvom jeg prøvede indstillingen, kunne jeg på en eller anden måde ikke løse den.

Senere, da jeg stødte på en lignende situation i League of Legends og Valorant, var jeg sikker på, at problemet nu var en flaskehals. Det første, der kom til at tænke på, var min processor. Min RAM og GPU var høj. Mens jeg søgte udenlandske forumsider, fandt jeg programmet ThrottleStop.exe. Jeg giver dig de nødvendige indstillinger som et billede nedenfor, så du ikke oplever FPS Drop. Jeg håber, det også løser dit problem.

ThrottleStop.exe-programmet er allerede flaskehals , opvarmning , Det er et program, der bruges til at løse problemer såsom >FPS drop. Jeg overfører lige indstillingerne relateret til FPS Drop. Hvis du ikke er ekspert, kan andre handlinger beskadige din computer, og dette er dit ansvar. Jeg anbefaler, at du ikke ændrer indstillingerne. Hvis du vil ændre det, skal du helt sikkert få detaljerede oplysninger fra foraene.throttlestopblog

Du skal bare åbne programmet som administrator, hver gang computeren starter, fjern først indstillingen SpeedStep, og marker den og gem den med knappen Gem. Ændring af andre indstillinger er helt på eget ansvar. Så du bør bruge programmet forsigtigt.

Program HER.

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română