Filmare video

Filmare video

Pentru serviciul de filmare video, în prezent deservim doar în Bursa.

În locurile în care nu vă puteți descrie produsele cu fotografii și în care trebuie să afișați detalii în cazurile în care acestea sunt insuficiente, trebuie neapărat să le susțineți cu video. Uneori, este posibil să nu reușiți să creați percepția dorită în fotografie, iar clienții dvs. s-ar putea să nu își poată face o idee despre dimensiunile reale ale produsului și ar putea dori să învețe despre utilizarea produsului. Putem determina împreună punctele cruciale ale produsului și putem filma scurte videoclipuri profesional. În medie, videoclipurile cu produse recomandate durează între 1-5 minute.

fotografcekimi1

 

Videoclipuri de prezentare și instruire

Putem efectua filmări video eficiente pentru a explica clienților sau angajaților dumneavoastră prezentările și trainingurile într-o manieră planificată și programată. Trucul în astfel de videoclipuri sunt ajustările digitale ale poziției naratorului pe scenă și tonul vocii.

fotografcekimi2

 

Videoclipuri exclusive

Putem face fotografii speciale pentru zilele tale speciale, momente prețioase, o compoziție pe care ai pus-o la punct, prezentare de afaceri, prezentare și alte lucrări. Determinăm cerințele locației pentru dvs. și vă oferim suport tehnic în acest sens. Scopul nostru este să vă explicăm bine munca și să vă amintim bine momentul. Pentru filmări private, vă rugăm să contactați cu cel puțin 1 săptămână înainte.

fotografcekimi3

Pentru serviciul de filmare video, în prezent deservim doar în Bursa.

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română