Servicii de consultanta

Servicii de consultanta

Consultanta in comert electronic

Ești hotărât să intri în comerțul electronic, dar cu ce software ar trebui să începi? Cum funcționează procedurile? Pe ce platforme de magazine virtuale vrei să fii? Care sunt comisioanele? Care sunt soluțiile de integrare? Vă oferim răspunsuri la toate întrebările și vă oferim soluții software.

shop

 

Gestionarea stocurilor

Unul dintre cele mai mari eșecuri ale platformelor de comerț electronic este nemulțumirea clienților din cauza gestiunii stocurilor. Produse care nu pot merge la timp, produse care nu pot fi vândute la prețurile lor și produse nefondate trag frânghia companiilor în jos. Pregătim toate procesele, de la programul de contabilitate pe care îl utilizați pentru gestionarea stocurilor până la sistemele de integrare, în conformitate cu programul dumneavoastră de contabilitate.

stock

 

Solutii Tehnologice

Oferim suport tehnic și furnizarea dispozitivelor tehnologice pe care le veți cumpăra pentru companiile dvs. sau a dispozitivelor cu coduri de bare pe care le veți folosi pentru gestionarea stocurilor. Imprimantele termice, dispozitivele de comunicare cu coduri de bare și soluțiile mobile vă vor ușura mult munca.

qr

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română